NÄIN ILMOITTAUDUT VALMENNUKSIIN

  • Facebook

ILMOITTAUTUMINEN JA VALMENNUKSEN MAKSAMINEN

Valmennuksen maksaminen ennakkomaksulla

Jos maksat valmennuksen ennakkomaksulla, niin osta valmennus Holvin verkkokaupasta ja laita sähköpostia info@r-tistacademy tuntiaikojen sopimiseksi tai valmennusinfon saamiseksi. 

 

Valmennuksen maksaminen osamaksulla

Jos haluat maksaa osamaksulla, niin lähetä ilmoittautumislomake ja valitse "maksan osa-maksulla"

Ilmoittautuminen Artistivalmennukseen on sitova

Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta 10 vrk ennen ensimmäistä valmennuspäivää tai sovittua tuntia, mutta artistivalmennuksen varausmaksua ei palauteta. (kts. sopimusehdot ja peruutusehdot). Artistivalmennuksen ja kausipakettien varausmaksu 80e maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, joka vähennetään valmennuksen hinnasta. Mikäli valmennus ei toteudu, niin varausmaksu palautetaan.

 

Ennen ilmoittautumista kannattaa lukea sopimusehdot läpi, tutustua valmennusten sisältöön tai kysyä meiltä valmentajilta lisätietoa, mikäli olet epävarma. Kerromme mielellämme valmennuksien sisällöistä myös puhelimitse.

Kerta-, ja tutustumistunneille sekä kaudelle ilmoittautumisen jälkeen valmentaja ottaa sinuun yhteyttä tuntiajan sopimiseksi. 

 

Mikäli et tiedä, mikä vaihtoehto olisi sinulle on sopiva, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen, laita whatsupp (0408315710) TAI meseviesti Facebookissa/Instagramissa.

Sähköposti:

info@r-tistacademy.fi 

MESSENGER