NÄIN ILMOITTAUDUT VALMENNUKSIIN

  • Facebook

Kausiopetukseen ja Artistivalmennukseen ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautuminen Artistivalmennukseen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta 10 vrk ennen ensimmäistä valmennuspäivää tai sovittua tuntia, mutta artistivalmennuksen varausmaksua ei palauteta. (kts. sopimusehdot ja peruutusehdot). Artistivalmennuksen ja kausipakettien varausmaksu 80e maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, joka vähennetään valmennuksen hinnasta. Mikäli valmennus ei toteudu, niin varausmaksu palautetaan.

 

Ennen ilmoittautumista kannattaa lukea sopimusehdot läpi, tutustua valmennusten sisältöön tai kysyä meiltä valmentajilta lisätietoa, mikäli olet epävarma. Kerromme mielellämme valmennuksien sisällöistä myös puhelimitse.

Kerta-, ja tutustumistunneille sekä kaudelle ilmoittautumisen jälkeen valmentaja ottaa sinuun yhteyttä tuntiajan sopimiseksi. 

 

Mikäli et tiedä, mikä vaihtoehto olisi sinulle on sopiva, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen, laita whatsupp (0408315710) TAI meseviesti Facebookissa/Instagramissa.

Sähköposti:

info@r-tistacademy.fi 

MESSENGER

info@r-tistcademy.fi | Pihatörmä 1 A 2. kerros, 02240, Olari, Espoo I p. 0408315710