​YLEISET PALVELUEHDOT

peruutusehdot

Yksilötunnit

Mikäli tunti peruutetaan alle 24h varauksesta, tuntia ei korvata ja tunnin hinta

veloitetaan kokonaan. Alle 24h perutuissa sairastapauksissa lääkärintodistus korvausta vastaan.

RYHMÄTUNNIT & 5 kk ARTISTIVALMENNUS

Ryhmätunneilla ja 5kk Artistivalmennuksen ryhmätunneilla on etukäteen ilmoitetut päivät ja ajat, joita ei siirretä osallistujien poissaolon/esteidein/perumisten takia. 5kk Artistivalmennuksessa oppilas on oikeutettu yhteen korvaustuntiin, mikäli hän on estynyt pääsemään jollekin valmennukseen kuuluvista yksilötunneista. 5kk Artistivalmennuksen ryhmätunteja on mahdollista kuvata, mikäli oppilas ei pääse osallistumaan. 

Esiintymisvalmennusta ja lauluntekijävalmennuksen ryhmät toteutuvat, jos osallistujia on väh. 8 hlöä. Paketit voi maksaa kahdessa korottomassa erässä tai haluamissasi erissä Innovoice Oy:n kautta.

KausipaketiT

Kausipaketit sisältävät yksityisopetusta laulussa, esiintymisessä tai laulunkirjoituksessa, eivätkä sisällä Artistivalmennuksen materiaaleja tai artistivalmennuksen metodiin pohjautuvaa polkua ja suunnitelmaa.

Tunnit käytetään aina syyskauden tai kevätkauden aikana. Kevätkausi on tammikuu-toukokuu ja syksykausi elokuu-joulukuu. 

rÄÄTÄLÖITÄVÄT PAKETIT

Räätälöidyt paketit ja Artistivalmennuksen yksityisvalmennus hinnoitellaan erikseen.

 

Sopimuksesta aiheutuvat erimielisyydet käsitellään Kuluttajariitalautakunnassa. Luethan sopimusehdot ennen kuin ilmoittautudut Artistivalmennukseen tai kausiasiakkaaksi.

 

 

                                                                           

YLEISET MAKSUEHDOT

Kausimaksu yhdessä erässä

14 pvä netto tai ennakkomaksu (Artistivalmennus -3,5% alennus ennakkomaksulla, Kausipaketit -15e alennus ennakkomaksulla)

Kausimaksu LUOTOLLA

Ensimmäiset 30 pv korotonta maksuaikaa. Tilinavausmaksu 9,50€, tilinhoitomaksu 2,90€, luoton korko 19,5%. Todellinen vuosikorko on riippuvainen avoimesta kokonaissaldosta. 

KERTATUNNIT

Käteinen, Mobile Pay, Luotto/pankkikortti 

MAKSUMUISTUTUS

5 per muistutuslasku

VIIVÄSTYSKORKO

Korkolain mukainen.

PERuutUSMAKSU/SOPIMUKSEN PURKUMAKSU

Ilmoittautuminen kausitunneille on sitova. Mikäli peruutat 5 kk Artistivalmennuksen alle 10 vrk valmennuksen alkamisesta, peritään peruutusmaksu 350e. Mikäli peruutat kaudelle ilmoittautumisen alle 10 vrk valmennuksen alkamisesta (8x45min, 6x 45min, 14x45min paketit) ilman pätevää syytä, peritään sopimuksen purusta aiheutuneet kulut 150e. (kts. Sopimusehdot). Mikäli peruutat osallistumisesi ensimmäisen valmennuspäivän jälkeen, peritään sopimuksen 50% koko valmennuksen hinnasta.

 

 

                                                                           

Hinnasto toistaiseksi voimassa oleva. Maksettuja ennakkomaksuja ei palauteta.

Pidätämme oikeuden hinnan ja sopimusten muutoksiin.