HAKU SYKSYN 2018 KOULUTUKSIIN ALKOI!


Artistiakatemina suunnittelu ja kehitystöitä on tehty pari vuotta ja nyt Tammikuussa 2018

alkoi ENSIMMÄINEN ARTISTIVALMENNUS! Meillä on aivan mahtava ryhmä akatemialaisia ja mikä parasta kaikki ovat todella sitoutuneita valmennukseen. Kaikki me valmentajat olemme todella innoissamme koulutuksen alkamisesta ja ennen kaikkea meidän valmennettavista. Kaikilla on melkoinen tivoli päässä tällä hetkellä, niin valkuilla kuin akatemialaisillakin, koska tää on vaan niin mahtavaa. Isoja keloja on lähtenyt pyörimään sekä oppilailla että meillä, ja ajatukset ovat enemmän tai vähemmän meidän oppilaiden buustaamisessa ja sparrauksessa sekä koko toiminnan kehittämisessä. Olemme saaneet oppilailta hyvää palautetta. Vaikka valmennuskertoja on ollut vasta kolme, niin oppilaat ovat kokeneet saavansa hurjasti uusia ajatuksia, näkökulmia ja työkaluja.

Tänä keväänä emme pystyneet ottamaan kuin yhden valmennusryhmän, mutta ensi syksynä meille mahtuu hieman enemmän oppilaita, joten nyt hakemaan koulutukseen. Jokainen hakija saa hakulomakkeen ja me katsomme valmentajien kanssa, sopiiko oppilas meille valmennukseen ja mietimme jo hakuvaiheessa, miten voisimme auttaa hakijaa kaikista parhaiten. Matka artistiksi ei todellakaan ole helppo ja kaikista ei sellaisia edes tule, mutta kovalla työllä, oikeanlaisilla työkaluilla, hyvällä tiimillä ja ripauksella onnea se voi olla mahdollista.

Tiedustelut: info@artistiakatemia.fi

Hakemuksia odottaen,

Taru, Juha ja Anni

Uusimmat postaukset