TÄHTITAIVAALLA: RUMA


Ruma, artisti

TÄHTITAIVAALLA-Haastattelusarjassa pääsemme tutustumaan

erilaisiin artisteihin ja heidän matkaansa musiikkialalla. Saamme myös kuulla, miten he ovat selvittäneet vaikeita hetkiä urallaan ja miten heistä on tullut levyttäviä artisteja.

Pääsimme haastattelemaan kokenutta artistia ja lauluntekijää nimeltä RUMA. Ruma ammentaa juurevasta rnb-musiikista, sielukkaasta räpistä ja urbaanista popista. Artistin debyyttialbumi ”Ruma Helsinki” julkaistiin Suomen Musiikin kautta keväällä 2018.

Albumilla kuullaan mm. tarinoita lähiöistä, joissa käsitellään yhteiskunnallisia ja tärkeitä aiheita. Levyllä vierailee myös Ruman pitkäaikaiset yhteistyökumppanit Kube ja Mäkki, Aida, Mariska sekä JXO:sta tutut Jere ja Ode. Soundimaailman takana ovat mm. Millionaire Men -tuottajakaksikko, Aito G, Jay Kova. Valtaosan biiteistä nikkaroinut dj / tuottaja Sweedy.

- - -

Kuka olet ja mitä sulle kuuluu just nyt?

Artistinimeltäni Ruma ja hyvää kuuluu, kiitos kysymästä :) Vähän alkoi jo raskas vuosi tuntumaan, mutta tammikuussa alkoi loma eli no panic :D

Mistä sun laulut syntyy ja miten?

Mun laulut syntyy siitä, mitä mä nään, koe, kuulen ja tunnen. Se voi olla mitä vaan, minkä mä tunnen merkittäväksi asiaksi sillä hetkellä.