TÄHTITAIVAALLA: 00NA


00NA on uunituore uusi artistilupaus Joensuusta. Hän julkaisi tänään ensimmäisen singlensä "Ei kuulu mun tyyliin". 00NAn musiikki on urbaania poppia, jossa on sielukkaat ja vahvat vokaalit.

- - -

Kuka olet ja mitä kuuluu just nyt?

Olen Oona Immonen, 22-vuotias liperiläislähtöinen artisti ja laulaja-lauluntekijä. Artistinimeni on 00NA ja teen suomenkielistä popmusiikkia vahvalla & sielukkaalla äänellä laulettuna. Oon ollut kipeenä tässä alkuviikon, mutta jos sitä ei lasketa niin miulle kuuluu tosi hyvää. Oon todella innoissani tästä biisijulkaisusta!

Millaiset askeleet on vienyt kohti artistiutta?

Miun artistiuden ensiaskeleet oikeestaan otin The Voice of Finlandissa: pääsin testaamaan taitojani siellä, tutustumaan aivan mahtaviin tyyppeihin ja tajusin vihdoin, että esiintyvän ja levyttävän artistin ura on se, mitä mie elämässäni haluan tehä! Sen jälkeen lähti sellanen lumipalloefekti käyntiin oman uran suhteen. Vedin opinnot loppuun ja valmistuin Joensuun konservatoriolta keväällä 2017. Samana syksynä muutin Helsinkiin musiikkiunelmieni perässä. Koin kuitenkin olevani jumissa: halusin oppia tekemään ja luomaan itse musiikkiani, mutta jokin esti minua. Keväällä 2018 sain siihen apukeinon R-TIST ACADEMY:n muodossa: olin luonut itse itselleni muurit biisien tekemisen aloittamisen tielle ja siellä sain ne murrettua alas, kiitoksia upeiden valmentajien! Sen verran kova kipinä ekoista biiseistä ja biisi-ideoista jäi, että halusin lähteä oppimaan lisää biisien teosta. Hainkin siis HEO:n Lauluntekijälinjalle ja pääsin sisään! Tää on siis ollu useemman vuoden pitunen matka, miten tähän pisteeseen on nyt päästy.

Kerro sun uudesta sinkusta ja miten se syntyi?

Miun sinkun nimi on Ei kuulu mun tyyliin. Se kertoo siitä, kun haluaa jotain oikeaa parisuhteelta eikä jaksa enää pelkkiä pelejä. Biisi lähti syntymään kesällä