4 YLEISINTÄ KOMPASTUSKIVEÄ MATKALLA ARTISTIKSI


Photo by jesse ramirez on Unsplash

Lukuisat ihmiset haaveilevat urasta musiikin parissa, mutta vain harvojen unelmat toteutuvat. Syitä unelmien romuttumiseen on lukuisia ja jokainen unelmiaan tavoitteleva henkilö on oma tapauksensa, mutta olemme huomanneet, että on tiettyjä kompastuskiviä, jotka toistuvat monien artistiksi pyrkivien kohdalla. Me valmentajat olemme myös itse kamppailleet samojen asioiden kanssa uramme alkutaipaleella ja nyt haluamme R-tist Academyssa auttaa artistiksi pyrkiviä pääsemään tavoitteisiin kivuttomammin ja nopeammin.

Kokosimme yhteen 4 yleisintä kompastuskiveä matkalla artistiksi.

Photo by Dan Gribbin on Unsplash

Oma visio, motivaatio ja artisti-identiteetti kateissa

Oman artisti-identiteetin löytäminen voi viedä aikaa. On tärkeää, että tietää mitä haluaa ja miltä haluaa kuulostaa sekä näyttää. Trendien perässä juokseminen ei vie pitkälle, joten oman vision selkiyttäminen on tärkeää.

R-tist Academy pyrkii Artistivalmennuksessaan selkeyttämään laulajan visiota ja toimimaan ”peilinä” laulajalle itselleen, jotta hän näkee oman potentiaaliinsa ja vahvuutensa.

Artistiksi kasvaminen ottaa aikansa, joten pitkäjänteisyyttä tarvitaan matkan varrella. Valmennuksen avulla on mahdollista edetä suunnitelmallisesti kohti unelmia oikeita metodeja hyödyntämällä. Kuten vanha viisaus sanoo: hyvin suunniteltu on puoliksi tehty