4 YLEISINTÄ KOMPASTUSKIVEÄ MATKALLA ARTISTIKSI


Photo by jesse ramirez on Unsplash

Lukuisat ihmiset haaveilevat urasta musiikin parissa, mutta vain harvojen unelmat toteutuvat. Syitä unelmien romuttumiseen on lukuisia ja jokainen unelmiaan tavoitteleva henkilö on oma tapauksensa, mutta olemme huomanneet, että on tiettyjä kompastuskiviä, jotka toistuvat monien artistiksi pyrkivien kohdalla. Me valmentajat olemme myös itse kamppailleet samojen asioiden kanssa uramme alkutaipaleella ja nyt haluamme R-tist Academyssa auttaa artistiksi pyrkiviä pääsemään tavoitteisiin kivuttomammin ja nopeammin.

Kokosimme yhteen 4 yleisintä kompastuskiveä matkalla artistiksi.

Photo by Dan Gribbin on Unsplash

Oma visio, motivaatio ja artisti-identiteetti kateissa

Oman artisti-identiteetin löytäminen voi viedä aikaa. On tärkeää, että tietää mitä haluaa ja miltä haluaa kuulostaa sekä näyttää. Trendien perässä juokseminen ei vie pitkälle, joten oman vision selkiyttäminen on tärkeää.

R-tist Academy pyrkii Artistivalmennuksessaan selkeyttämään laulajan visiota ja toimimaan ”peilinä” laulajalle itselleen, jotta hän näkee oman potentiaaliinsa ja vahvuutensa.

Artistiksi kasvaminen ottaa aikansa, joten pitkäjänteisyyttä tarvitaan matkan varrella. Valmennuksen avulla on mahdollista edetä suunnitelmallisesti kohti unelmia oikeita metodeja hyödyntämällä. Kuten vanha viisaus sanoo: hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Photo by NeONBRAND on Unsplash

Epävarmuus ja väärien ihmisten kuunteleminen

Kun oma visio on selkeästi omaksuttu, tulee siihen myös luottaa. Varmaa on se, että uran varrella tulee vastaan arvostelijoita ja vastoinkäymisiä. Näiden asioiden ei kuitenkaan pidä antaa vaikuttaa omaan artistipolkuun, vaan uskoa omaan tekemiseen täytyy olla.

Usein musiikkimaailmassa mielipiteitä on yhtä paljon kuin on ihmisiäkin. Väärien ihmisten mielipiteiden kuunteleminen voi harhaannuttaa omalta polulta tai pahimmassa tapauksessa romuttaa itseluottamuksen. Neuvojen kuunteleminen on tärkeää, mutta neuvojen kuunteleminen vääriltä ihmisiltä voi olla kohtalokasta.

R-tist Academyn Artistivalmennuksessa harjoitellaan oman uran kannalta oleellisia asioita turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. Valmennuksessa opit uskomaan itseesi ja saat koko potentiaalisi esiin.

Photo by freestocks.org on Unsplash

Väärät motiivit

Raha, kuuluisuus ja massojen ihailun kohteena oleminen ovat vain sivutuotteita, joista artistit pääsevät nauttimaan. Oman artisti-identiteetin ytimessä tulee olla intohimo musiikkia kohtaan. Muuten kokonaisuus on rakennettu hataralle pohjalle.

Artistivalmennus on lähtölaukaus ammattimaiseen taitelijuuteen. Valmennuksessa opetetaan fokusoitumaan oman uran kannalta oikeisiin asioihin ja toimimaan pitkäjänteisesti. Kun oma urapolku on rakennettu hallitusti, ovat raha ja muut sivutuotteet askeleen lähempänä toteutumista.

Olemattomat tukijoukot

”Talent wins games, but team and intelligence win championships.” – Michael Jordan.

Kuten Michael Jordan on todennut, hyvän tiimin kanssa on mahdollista saavuttaa paljon enemmän kuin yksin.

Jos artistiksi pääseminen olisi helppoa, olisi maassamme tuhansia artisteja enemmän. Fakta on se, että matka on pitkä ja kivinen ja suurin osa luovuttaa alkumetreillä. Kun näet menestyneen artistin, niin todellisuudessa näet menestyksen eteen tehdystä työstä vain vuorenhuipun. Kukaan ei myöskään kiipeä ikinä vuoren huipulle yksin. Oikeanlaisen tiimin tukemana vaikeakulkuinenkin matka on mahdollista taittaa nopeammin ja kivuttomammin.

Vaikein osuus ei välttämättä ole löytää ympärilleen ihmisiä, vaan sen sijaan löytää ne ihmiset, jotka todella auttavat sinua urallasi eteenpäin. Mitä enemmän ympärilläsi on kokemusta ja osaamista, sitä parempi. Kehujen saaminen omilta sukulaisilta saattaa lämmittää mieltä hetken, mutta vievätkö nämä sinua urallasi eteenpäin?

R-tist Academyssa me suhtaudumme intohimoisesti työhömme. Olemme alalla jo melkoisia konkareita, musiikki- ja viihdealan ammattilaisia, joten meidän avullamme on mahdollista välttää monet sudenkuopat ja keskitymme jokaiseen valmennettavaamme täysillä: kuulemme ja näemme SINUT, sekä arvostamme unelmaasi ja ajatuksiasi.

Vaikka apua on tarjolla näinä päivinä paljon, internetissä on tuhansia ohjeita, videoita ja kursseja, niin totuus on, että oikotietä onneen ei ole,

Me voimme viitoittaa tien, olla tukemassa, mentoroimassa, haastamassa, mutta..

Askel kohti unelmia sinun on kuitenkin otettava itse.

Ilmoittautuminen syksyn 2019 valmennukseen on alkanut.

LUE LISÄÄ TIETOA TÄSTÄ JA ILMOITTAUDU MUKAAN!

Aurinkoisin terveisin,

R-tist Academyn valmentajat,

Taru, Juha & Anni

Uusimmat postaukset