Valmentajat

TARU RATILAINEN
CEO & Founder, Lauluvalmentaja

Olen valmentanut jo 10 vuoden ajan erilaisia ja eri-ikäisiä laulajia. Erikoisosaamiseni lauluvalmentajana on antaa yksinkertaisia ja toimivia työkaluja oman äänen löytämiseen, kehittämiseen, sekä sielukkaaksi tulkitsijaksi kehittymiseen. Amerikkalainen rytmimusiikki, kovaa ja korkealta laulaminen, ja vahva äänenkäyttö on intohimoni laulajana ja opettajana.

Olen valmistunut popjazz-laulunopettajaksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta, käynyt vuoden mittaisen CVT- kurssin ja tällä hetkellä opiskelen musiikin YAMK- tutkintoa. Kehitän itseäni jatkuvasti lisää, jotta minulla on aina tuore tietämys laulutekniikasta ja musiikkimaailmasta. Minulla on pitkä kokemus musiikkialalta ja olen työskennellyt ammattilaulajana noin 15 vuoden ajan. Keikkailen aktiivisesti Suomessa ja ulkomailla mm. East Funk Attack- funk- bändissä. Teen omaa pop/soul- musiikkia artistinimellä Ezmi.

​Laulutunnit suunnitellaan ja räätälöidään aina sinun toiveidesi, tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan. Rohkaisen ja motivoin sinua valitsemaan omannäköisiäsi taiteellisia valintoja ja tekemään ahkerasti töitä unelmiesi eteen. Haluan myös opettaa sinua luottamaan ja uskomaan itseesi. 

Tervetuloa tunneille selvittämään mitkä ovat vahvuutesi, millainen laulaja haluat olla ja miten tavoitteisiin konkreettisesti päästään!

JUHA SUIHKO
Co-Founder, Esiintymisvalmentaja

Olen Juha Suihko, R-tist Academyn (ent. Artistiakatemia) toinen perustaja ja esiintymisvalmentaja. Koulutukseltani olen näyttelijä (FIA) ja laulaja minua voi tituleerata myös sanoittajaksi. Olen kirjoittajana monipuolinen ja kirjoittanut materiaalia muun muassa Uudelle Iloiselle Teatterille ja tällä hetkellä olen Putouksen käsikirjoittaja-tiimissä. Lisäksi olen tehnyt rooleja esimerkiksi, Helsinkiläisessä Ryhmäteatterissa, Seinäjoen kaupunginteatterissa ja Porin teatterissa. 

Tunneillani käydään läpi esiintymistä kokonaisvaltaisesti. Esiintymisjännitys ja kaikenlaiset pelot ja peikot laitetaan myös kuriin ja järjestykseen. Yhdessä turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä otetaan suuria ja pieniä harppauksia kohti rentoa, vapautunutta ja omannäköistä esiintyjyyttä! 

Anni SINILAHTI
Lauluntekijävalmentaja

Hei! Olen Anni, R-tist Academyn laulunkirjoitusvalmentaja. Teen omaa englanninkielistä musiikkia artistinimellä Alba. Minut valittiin vuonna 2016 mukaan Teoston Future Top 20 Hitmakers -biisintekijäkurssille, jossa meitä valmensivat mm. Hank Solo, Iisa ja Kasmir sekä Suomen suurimpien levy-yhtiöiden ja kustantamoiden johtohahmot, kuten Lasse Kurki (Warner), Olli Halonen (Isac Elliotin manageri ja Sonyn A&R) ja Eero Tolppanen (Elements -kustantamo). Olen myös ollut kirjoittamassa ulkomaisille artisteille Music Finlandin Song Hotel -biisileirillä ja kartuttanut biisioppeja Suomen ainoalta lauluntekijätohtorilta Laura Sippolalta.                          

 

Artisti- ja biisinkirjoitusurani aikana olen tehnyt yhteistyötä monien lahjakkaiden biisinkirjoittajien ja tuottajien kanssa. Näihin lukeutuvat Pixie Lottin, Olly Mursin ja Ellie Gouldingin kanssa töitä tehnyt John Fortis, konemusiikin saralla ansioitunut Richard Kayvan, PMMP:n säveltäjänä ja Vestan tuottajana ansioitunut Jori Sjöroos ja vuoden 2017 Idols -voittaja Anniina Timonen. Biisitunneilta saat mukaan takuuvarmoja reseptejä biisintekoon ja selkeyttä siihen, mikä on sinun ainutlaatuinen äänesi artistina ja biisinkirjoittajana.

info@r-tistcademy.fi | Pihatörmä 1 A 2. kerros, 02240, Olari, Espoo I p. 0408315710